Cumartesi, Aralık 16, 2006

Foto - İranlı kadın polisler

İslamiyet’in bir çok mezhebinde kadın-erkek ayrımcılığı yapıldığını, kadınların biraz geri planda kaldıklarını biliyoruz. Din (islam) fanatizminin olduğu yerlerde kadınların örtünmeleri de mecburiyet oluyor. Suudi Arabistan’da, Kuveyt’te kadınlar tamamen kapalı olarak giyinip hiç bir işte çalışmıyorlar bildiğim kadarı ile, Afganistan’da daha da kötüsü yaşanıyor. Öte yandan fanatik Şii’ler, fanatik Sunnilerden farklı olarak kadının çalışmasını uygun buluyorlar. İşte İranlı kadın polislerin mezuniyet töreni fotoğrafları.

Ciddiyete ara verip sorgulayalım:

Bagajda öldürülen kadın orada ne arıyor olabilir ? (bunlar öldürülmeyi hakettiklerine göre terörist falan olmalılar, bu da bagaj teröristi olsa gerek)

Bagajın kapağı içeriden açılamadığına göre kapağı kim açmış acep ?

Polislerin bu “Latife Hanım” kreasyonunu kim hazırlamış, bunlar üniforma mı ? (bir de üniformalı kadınlar seksi olur falan derler, yerim ben seksiliği)

Öldürülmüş olan bu kadınların kapanmış olmaları onları suçsuz yapmamış değil mi ? (bizim ülkede örtünmüş kadınlara kimse el sürmez onlar hiç suç işlemezler! akıllarından kötü bir düşünce geçmez! melek gibilerdir ! İran’da suç işliyorlar demekki, Allahallah)


Bu şeklinde duvardan halat marifeti ile komando gibi inmeye çalışan bu kadınlara ne diyebiliriz ki ?

Eğitim zaiyatını düşünemiyorum, etek ile halat birbirine dolanır, eteğin altından birşey görünürse aşağı inince zaten direkt idam) bunlar son kalan dört kadın polis olabilir... Kardeşim bu işi bu kıyafetle neden yaptırıyorsun?

Nedir garezin, bırak kadın polisler duvardan inmeyiversin ?

Zaten muhtemelen inince bir takım teröristleri falan öldürecekler kadın polis kadın teröristi öldürecek, erkek polis erkeği diye seçmece mi yapacaklar ? Kadın polis erkek teröristi öldürdüğünde “çanak çömlek patladı” mı diyecekler ... nedir bu karabasan ?

Hiç yorum yok: